Süßkartoffel-Reis-Topf
TM6 TM5

Süßkartoffel-Reis-Topf

3.8 (643 ratings)

Ingredients

  • 1 Knoblauchzehe
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 50 g Öl
  • 1 Prise Chilipulver
  • 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
  • 2 TL Curry
  • 550 g Wasser
  • 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    or 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • 400 g Kokosmilch
  • 400 g Süßkartoffeln, in Würfeln (1-2 cm)
  • 120 g Langkornreis
  • 120 g Erbsen, TK, aufgetaut
  • 2 - 3 Spritzer Zitronensaft

Nutrition
per 1 Portion
Calories
2441 kJ / 583 kcal
Protein
9 g
Carbohydrates
63 g
Fat
28 g
Saturated Fat
15 g
Fibre
5.7 g
Sodium
79 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes