![Limonata alle viole Limonata alle viole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c13d07c672118b954a856553d8dc5bd8/Derivates/62e85a722458d786a78c8ca26a89394a293ffc00.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 limoni, preferibilmente biologici, pelati a vivo, a pezzi
- 500 g di acqua minerale
- 140 g di sciroppo alla violetta
- 15 cubetti di ghiaccio
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 506 kJ / 121 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Carbohydrates
- 30.1 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 4 mg
In Collections
Alternative recipes
Bicchierini di avena alla zucca
2 Std. 20 Min
Budino alle pere con salsa al caramello
3 Std. 30 Min
Ketchup alla banana
40min
Gelato allo skyr vaniglia e lamponi
10 Std. 15 Min
Segreto federiciano
2h 30min
Antipasti caldi di mare (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Salsa caramello al caffè
45min
Smoothie al mango
5min
Noodles con gamberi e verdure (TM6)
40min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto
15min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10 Std.
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10min