![Fruits d'été, génoise et crème fouettée Fruits d'été, génoise et crème fouettée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9aa8676e3a8f631ee98515b83f73e8f0/Derivates/d54214c641ef928ce62e46ec032b113c8ec868ca.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 340 g d'eau
- 450 g de nectarines coupées en fines tranches
- 2 c. à soupe de cassonade
- ¼ c. à thé de cannelle moulue
- 170 g de framboises fraîches
- 200 g de crème à fouetter 30%-40% M.G.
-
6
tranches de génoise maison ou du commerce (voir Conseil)
or 170 g de biscuits à la cuillère du commerce (voir Variation)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1079.7 kJ / 258.1 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 31.7 g
- Fat
- 13.9 g
- Saturated Fat
- 8 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 80.6 mg
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