Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Flan
- 60 g de sucre
- 385 g de lait entier
- 3 œufs de gros calibre (45-60 g ch.), fouettés à la fourchette
Caramel
- 155 g de sucre
- 1615 g d'eau
- ½ c. à thé de jus de citron
- enduit à cuisson antiadhésif
- 1 c. à soupe de vinaigre
- baies fraîches variées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 648.6 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 26.1 g
- Fat
- 3.9 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 58.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Salade de chou
10 min
Muffins aux bleuets avec glaçage citronné
50 min
Riz aux herbes
35 min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1h
Crème brûlée cuite à la vapeur (Métrique) (TM6)
4 Std. 45 Min
Crème-dessert au caramel
3h
Vinaigrette césar végane
40min
Yogourt glacé aux fraises et aux pitayas
10 min
Couronne des rois espagnole
3h
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
6h
Riz basmati au curcuma et aux raisins de Corinthe
35 min
Sauce à pizza
35 min