Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Flan
- 60 g de sucre
- 385 g de lait entier
- 3 œufs de gros calibre (45-60 g ch.), fouettés à la fourchette
Caramel
- 155 g de sucre
- 1615 g d'eau
- ½ c. à thé de jus de citron
- enduit à cuisson antiadhésif
- 1 c. à soupe de vinaigre
- baies fraîches variées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 648.6 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 26.1 g
- Fat
- 3.9 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 58.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Petits pains mollets
2h 15 min
Crème glacée à la mangue
2h 20 min
Fouetté crémeux à l'orange
10 Min
Velouté de champignons des bois
25 Min
Crème glacée double vanille
12h
Smoothie aux noix de cajou et au cacao
No ratings
Choucroute
12h 15min
Quatre-quarts à l'écorce de citron
1 Std. 50 Min
Glace pilée à la fraise (d'inspiration coréenne)
8 Std. 5 Min
Bûche sushi, mangue, saumon, avocat et chips de gingembre
2 Std.
Riz étuvé aux champignons et aux herbes
1h
Crème-dessert au caramel
3h