Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Flan
- 60 g de sucre
- 385 g de lait entier
- 3 œufs de gros calibre (45-60 g ch.), fouettés à la fourchette
Caramel
- 155 g de sucre
- 1615 g d'eau
- ½ c. à thé de jus de citron
- enduit à cuisson antiadhésif
- 1 c. à soupe de vinaigre
- baies fraîches variées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 648.6 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 26.1 g
- Fat
- 3.9 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 58.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Paella mixte (Hestan Cue™)
40 min
Compote de pommes
20min
Tarte aux fruits arc-en-ciel
1 Std. 40 Min
Crème-dessert au caramel
3 Std.
Crème brûlée cuite à la vapeur (Métrique) (TM6)
4 Std. 45 Min
Granité de melon
4h
Antonio Bachour: Gâteau au fromage à la crème fraîche et yogourt glacé aux fraises (métrique)
No ratings
Sauce à pizza
35 min
Fouetté crémeux à l'orange
10min
Riz au jasmin avec lait de coco, lime et noix de cajou
35 min
Sauce barbecue aux oignons doux et à l'érable
30 min
Purée de pommes de terre classique
50 min