Pain d'épices au miel
TM6 TM5 TM31

Pain d'épices au miel

4.3 (24 ratings)

Ingredients

  • 2 c. à soupe rases d'épices à pain d'épices
  • 250 g de lait
  • 450 g de miel de châtaigner
  • 300 g de farine de seigle
  • 150 g de farine T45
  • 2 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 1 pincée de fleur de sel
  • 30 g de sucre roux moelleux, type vergeoise brune
  • 2 c. à soupe d'huile neutre
  • 1 noisette de beurre, pour le moule

Nutrition
per 1 pièce
Calories
7967 kJ / 1892 kcal
Protein
47 g
Carbohydrates
740 g
Fat
28 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes