![Pain d'épices au miel Pain d'épices au miel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ff60cb5dba1910499b99b2e6e5833e11/Derivates/911e4d9420cea4aa7f7ec898294460d73d09cbbd.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 c. à soupe rases d'épices à pain d'épices
- 250 g de lait
- 450 g de miel de châtaigner
- 300 g de farine de seigle
- 150 g de farine T45
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 1 pincée de fleur de sel
- 30 g de sucre roux moelleux, type vergeoise brune
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 1 noisette de beurre, pour le moule
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 7967 kJ / 1892 kcal
- Protein
- 47 g
- Carbohydrates
- 740 g
- Fat
- 28 g
In Collections
Alternative recipes
Clafoutis abricot-romarin
55min
Brioche aux pralines
8h 35min
Pain d'épices
1h 15min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Petits pains au lait
3h 25min
Pain d'épices au miel de fleurs
1h
Brioche Nanterre
4h 15min
Meringues aux amandes
2h 50min
Brioche butchy à partager
3h 50 min.
Cake aux fruits confits
4u. 30min
Brioche tressée
14 godz. 40 min
Petits bonshommes aux épices
1h