Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 3 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- le zeste d'une orange non traitée, finement râpé
- 50 g d'huile d'olive
- 500 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de lait
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 672 kJ / 160 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Canistrelli
1óra
Navettes au zeste d'orange
1óra 35p
La fougasse d'Aigues-Mortes
45p
Oreillettes
3 Std. 40 Min
Biscuits aux épices et à l'orange
50p
Couronne des rois espagnole
3h
Pompes à l'huile
3h
Brioche des rois
6sa 35 dk
Mouna brioche de Pâques
8 Std. 55 Min
Les longués de Montpellier
1óra
Navettes
2h
Couronnes des Rois aux fruits confits
17óra