Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 3 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- le zeste d'une orange non traitée, finement râpé
- 50 g d'huile d'olive
- 500 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de lait
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 672 kJ / 160 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Pompes à l'huile
3 Std.
Croquants aux noisettes et amandes
50 min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17hod.
Navettes
2 Std.
Couronne des rois espagnole
3 Std.
Canistrelli
1 godz.
Navettes au zeste d'orange
1h 35 min
Brioche des rois
6h 35min
Brioche des rois citron et fève tonka
4h 30min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 min
Mouna brioche de Pâques
8 Std. 55 Min
Les longués de Montpellier
1 godz.