Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g Dill, abgezupft
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 20 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 1 geh. TL Dijon-Senf
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 40 g Wasser
- 1 geh. TL Zucker
- 2 Prisen Salz
- 35 g Weißweinessig
- 120 g Öl
- Nutrition
- per 1 Flasche
- Calories
- 5044 kJ / 1206 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 131 g
- Saturated Fat
- 9 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 417 mg
In Collections
Alternative recipes
Kräuter-Vinaigrette
15 Min
Kräuterdressing
10 min
Fruchtiges Salatdressing
5 min
Möhrensalat
10 min
Bärlauch-Joghurt-Dressing
15 Min
Wein-Senf-Dressing (Vorratsgröße)
40 min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10 min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10 min
Balsamico-Senf-Dressing
5 min
Senf-Joghurt-Dressing
10 min
Thymian-Honig-Dressing
5 min
Salatsauce für Blattsalate
10 min