Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 900 g rote Beeren, gemischt, frisch
- 350 g Traubensaft
- 20 g Pernod
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 35 g Speisestärke
- 80 g Zucker
- Nutrition
- per 1 Schraubglas
- Calories
- 1519 kJ / 362 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 72 g
- Fat
- 1 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 10.3 g
- Sodium
- 11 mg
In Collections
Alternative recipes
Sahne-Grießpudding mit Roter Grütze
15min
Rote Grütze
30 min
Pflaumen-Wecken mit Pflaumensauce
2 godz. 20 min
Rote Grütze
30 min
Erdbeer-Heidelbeer-Grütze mit Holundersauce
4 Std.
Johannisbeer-Ketchup
1j 30 menit
Grüne Grütze mit Puddingcreme
3sa
Kirsch-Grütze
20 min
Würziges Apfel-Milchreis-Dessert
1j 30 menit
Gewürz-Birnenkompott mit Schokomousse und Sahne
2h 40 min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4 Std.
Pflaumenkompott
20 min