Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di cioccolato fondente a pezzi
- 140 g di burro di arachidi
- 80 g di zucchero di canna
- 40 g di burro di cocco morbido
- 100 g di farina di avena
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci (circa 8 g)
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 482.7 kJ / 115.4 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 10.4 g
- Fat
- 7.2 g
- Saturated Fat
- 2.5 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 41.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Biscotti pan di zenzero (vegan)
1h 30min
Cinnamon rolls
4h
Pancake (senza lattosio)
35 min
Burro di arachidi crunchy
20 min
Brownie sandwiches al burro di arachidi con gelato
3 Std.
Brownies dolci alle patate americane (vegan)
1 godz.
Cookies noci e avena (senza glutine)
1 godz.
Torta di patate dolci e cocco (senza glutine e senza lattosio)
6h 10min
Muffin alle carote con glassa (vegan)
30 min
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Banana bread (TM6)
1 Std. 50 Min
Banana bread (vegan e senza glutine)
1h 30min