Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 150 g di farina manitoba
- 200 g di farina di farro
- 100 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 6874 kJ / 1643 kcal
- Protein
- 55.8 g
- Carbohydrates
- 320.5 g
- Fat
- 15.3 g
- Fibre
- 23.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Pane integrale
3h 15min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Filone di segale
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3hod. 10min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Treccia di pane alle olive
5h 30min