Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 150 g di farina manitoba
- 200 g di farina di farro
- 100 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 6874 kJ / 1643 kcal
- Protein
- 55.8 g
- Carbohydrates
- 320.5 g
- Fat
- 15.3 g
- Fibre
- 23.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pane di kamut e farro
4 Std.
Filone di segale
4 Std.
Pane integrale
3h 15min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane di segale
3h 20min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane con farina di mais
5h 5min