Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Kokos-Blondie
- 200 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 4 Eier
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken (1 cm)
- 80 g Zucker
- 1 Orange, unbehandelt, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Mehl
- 100 g Mandeln, gemahlen
- 100 g Kokosraspeln
- 2 TL Backpulver
Schokoganache und Fertigstellung
- 150 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 30 g Karamell-Sirup
- 70 g Butter, in Stücken
- 60 g Sahne
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 18 g
- Saturated Fat
- 9 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 69 mg
In Collections
Alternative recipes
Milchreiskuchen mit Apfel-Walnuss-Kruste
12h
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Rhabarber-Käsekuchen
6h
Pfirsich-Nuss-Donauwellen
2h 30min
Holländische Kirschtorte
2h 30min
Rahmkuchen mit Erdbeerkompott
2h
Erdbeer-Brownie-Kuchen
3h 40min
Mohn-Beeren-Kuchen mit Streuseln
2h
Sägespänekuchen
2h
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2h 30min
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9h 35 min