Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 50 g Dinkel
- 500 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 220 g Wasser, lauwarm
- 10 g frische Hefe
- ¼ TL Zucker
- ½ TL Salz
- 30 g Öl
Käsecreme und Fertigstellung
- 100 g Käse, Sorte nach Geschmack, in Stücken
- ½ TL Knoblauch, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Ei, getrennt
- 20 g Sahne
- 100 g Frischkäse
- ½ TL Salz
- Mehl zum Bearbeiten
- 2 EL Milch
- Sesam, gemischt, zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 744 kJ / 178 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 9 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 289 mg
In Collections
Alternative recipes
Pikante Avocado-Ei-Torte mit Bacon
5 Std.
Zwiebel-Hefe-Taler
1h 50min
Erdbeerschnecken
3 Std.
Bananen-Walnuss-Monkey-Muffins
2h
Kartoffel-Quiche
3 Std.
Tomaten-Körner-Brötchen
3 godz. 30 min
Bananen-Espresso-Sahne-Torte
27 Std.
Mediterrane Baguettes
4 godz.
Küken-Amerikaner
2 Std. 30 Min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2h
Saftiger Apfelkuchen vom Blech
1 godz. 30 min
Baguettes auf die Schnelle
50 min