Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 150 g Saure Sahne
- ½ TL Pfeffer
Belag und Fertigstellung
- 200 g weiße Zwiebeln, halbiert
- 200 g rote Zwiebeln, halbiert
- 30 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1623 kJ / 388 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 12 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 3.7 g
- Sodium
- 474 mg
In Collections
Alternative recipes
Schwedische Brottorte
3h 45min
Kräuter-Knoblauch-Cremesuppe mit Schnecken
45 min
Apfeltarte
1 godz.
Cappuccino-Törtchen
1h 5 min
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1 godz.
Kräuter-Brot-Schleifen
2h 30min
Linsen-Pilz-Suppe
1 godz.
Nackensteaks aus der Bier-Marinade
24h
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45 min
Würzig-schneller Reiseintopf
35 min
Kartoffel-Frikadellen mit Käsefüllung
1 Std. 20 Min