Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teigboden
- 100 g Butter, in Stücken
- ½ - 1 TL Lebensmittelfarbe, flüssig, grün (z. B. von Wilton)
- 200 g Butterkekse
Füllung und Fertigstellung
- 5 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Zucker
- 200 g Sahne
- 250 g Mascarpone
- 200 g Naturjoghurt
- 15 g Zitronensaft
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Wassermelonen-Fruchtfleisch, ohne Kerne, in Stücken (ca. 3 cm), siehe Tipp
- 1 Pck. Tortenguss, rot
- Schokotropfen (Zartbitter) zum Verzieren
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1262 kJ / 302 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 23 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 201 mg
In Collections
Alternative recipes
Schoko-Waldmeister-Himbeer-Torte
6 Std. 30 Min
Spiegelei-Muffins
2h
Kürbis-Nuss-Schnitten
1h 30min
Brownie-Waffeln mit Himbeersahne
30min
Rhabarber-Käsekuchen
6h
Bratapfel-Käsekuchen
10h 20 min
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9h 35min
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2h
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2 Std. 15 Min
Erdbeer-Poke-Cake
13h
Oster-Zupfkuchen
2h
Schoko-Quark-Schnitten mit gepufftem Weizen
3 Std.