Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Mürbeteig
- 80 g Zucker
- 160 g Butter, kalt, in kleinen Würfeln, und etwas mehr zum Einfetten
- 240 g Mehl
- 1 Eigelb
- 2 Prisen Salz
- ½ TL Vanilleextrakt
- 1 Eiweiß
Maracuja-Sauce
- 8 Maracujas, Fruchtfleisch ausgelöst
- 50 g Zucker
Füllung
- 400 g Vollmilch
- ½ TL Vanilleextrakt
- 6 Eigelb
- 70 g Zucker
- 25 g Mehl
- 25 g Speisestärke
- 3 - 4 Mangos, reif, halbiert, in dünnen Scheiben (ca. 5 mm)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1533 kJ / 366 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 55 g
- Fat
- 15 g
- Saturated Fat
- 8 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 53 mg
In Collections
Alternative recipes
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24h
Fischpastete "Fisch im Fisch"
2 Std. 50 Min
Blutorangen-Kardamom-Sorbet
24h
Laugenhäschen
1h
Panzanella mit Renekloden und Mozzarella
40min
Softeis mit Schoko-Keks-Crunch
10 Std. 30 Min
10AM
10min
Oliven-Ciabatta
24h
Herzhafter Tannenbaum
1h
Vegane Asia-Bowl
30min
Zimtschnecken-Lollies
1h 30min
Hefeteig-Nikoläuse
2h