![Ghackets mit Hörnli-Gratin Ghackets mit Hörnli-Gratin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5953cd5453583a8dcf3d156895e62304/Derivates/523404f9d8a24bc99195f605cbafad795f094ba9.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 TL Bratbutter
- 80 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 400 g Rüebli, geschält, in Stücken (2 cm)
-
200
g Knollensellerie, geschält,
in Stücken (3 cm) - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 30 g Tomatenpüree
- 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- ½ EL Oregano, getrocknet
- 2 EL Bratbutter
- 500 g Hackfleisch (Rind)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 350 g Hörnli (Kochzeit 7 Min.)
- 200 g Saucen-Halbrahm
- Nutrition
- per 1 Portionen
- Calories
- 2670 kJ / 638 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 34 g
In Collections
Alternative recipes
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 dk
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 dk
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 dk
Poulet-Stroganoff
50 dk
Züri-Gschnätzlets
50 dk
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35min
Risotto Cinque P
30 min
Älpler Magronen
45 dk
Älpler Magronen
45 dk
Bündner-Spätzli
45 dk
Schinkengipfeli
35min
Käsewähe
50 dk