Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 TL Bratbutter
- 80 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 400 g Rüebli, geschält, in Stücken (2 cm)
-
200
g Knollensellerie, geschält,
in Stücken (3 cm) - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 30 g Tomatenpüree
- 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- ½ EL Oregano, getrocknet
- 2 EL Bratbutter
- 500 g Hackfleisch (Rind)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 350 g Hörnli (Kochzeit 7 Min.)
- 200 g Saucen-Halbrahm
- Nutrition
- per 1 Portionen
- Calories
- 2670 kJ / 638 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 34 g
In Collections
Alternative recipes
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35min
Älpler-Gratin
50 Min
Älpler Magronen
45 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 Min
Ofen-Käseschnitte
35min
Schinkengipfeli
35min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Poulet-Stroganoff
50 Min
Chügelipastetli
30 Min