Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (5 cm)
- 700 g Wasser
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 300 g Olivenöl
- 8 Eier
- 15 g Backpulver
- 1 TL Salz
- 1 Knoblauchzehe, in kleinen Stücken (2-3 mm)
- 100 - 120 g Schinkenwürfel, roh
- 150 g Mozzarella, gerieben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 godz. 10 min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Lauch-Käsewähe
1h 5min
Ofen-Käseschnitte
35 min
Bündner-Spätzli
45 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45 min
Hörnliauflauf
50 min
Älpler-Gratin
50 min
Chorizo-Erbsen-Risotto
30 min
Rinds-Burger mit Käsekern
40 min