![Pesto di rucola e peperoncino Pesto di rucola e peperoncino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/69C12F58-E867-4326-9DD1-06E64FDAC32F/Derivates/1036DDCD-1F66-43F0-8A71-66B2797E4B09.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di olio di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 120 g di rucola, senza steli
- 80 g di Parmigiano, a pezzi
- 30 g di nocciole
- 1 peperoncino rosso tagliato a metà per lungo, senza semi
- 1 cucchiaino di sale marino
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 0.75 g
In Collections
Alternative recipes
Minestrone con ceci
40 min
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
No ratings
Torta di mele con crumble (TM6)
2h 30min
Indian Butter Chicken veloce
45 min
Curry di zucca
1 godz.
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
No ratings
Besciamella
15 min
Dal di lenticchie
35 min
Cake bagnata all'arancia
1 Std. 30 Min
Vellutata di zucca e cocco
45 min
Pesto di basilico
10 min
Purè di patate nature
55 min