Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cavolfiore (circa 1000 g) tagliato in cimette
- 50 g di farina
- 40 g di burro
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe bianco, in polvere + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1273 kJ / 305 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 5.1 g
In Collections
Alternative recipes
Ragù di carne alla bolognese
1h 30 min
Cotechino e lenticchie
1h
Cavolfiore gratinato
55 min
Impasto per pizza
1h
Fagiolini verdi con timo
1h 10 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30 min
Insalata russa
1h
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2 Std.
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Purè di patate
50 min
Purea di patate
45 min