Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di olio di sesamo, tostato
- 15 g di zucchero
- 10 g di zenzero fresco, a fette
- 150 g di funghi cardoncelli, freschi, tagliati a pezzi
- 100 g di peperoni misti, tagliati a pezzi
-
30
g di salsa vegetariana di funghi orecchioni (o funghi ostrica)
or 30 g di salsa di ostriche - 50 g di foglie di basilico thai, fresche
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 471 kJ / 112 kcal
- Protein
- 1.83 g
- Carbohydrates
- 9.95 g
- Fat
- 7.76 g
- Fibre
- 1.411 g
In Collections
Alternative recipes
Maionese
10 Min
Risotto alla milanese
30 min
Cotechino e lenticchie
1 godz.
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Savoiardi morbidi
40 min
Zabaglione
15 Min
Maionese
5 Min
Polenta
1 godz.
Zabaione
15 Min
Minestra saporita di pasta e verdure
50 min
Purea di patate
45 min