Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
100
g Bergkäse, in Stücken
or 100 g Gouda, in Stücken - 50 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 20 g Olivenöl
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 200 g Zucchini, in Würfeln (5 mm)
- 1 ½ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Muskat
- 40 g Butter, in Stücken
- 500 g Milch
- 40 g Mehl
- 1 Lorbeerblatt
- 400 g Ravioli, frisch, aus dem Kühlregal, vegetarisch (z. B. mit Käse)
- 80 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2552 kJ / 610 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 37 g
- Saturated Fat
- 17 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 1795 mg
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