Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di frutta secca mista (mandole, noci, nocciole)
- ½ limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di burro morbido
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 75 g di zucchero
-
125
g di mosto cotto (sapa)
or 125 g di miele - 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 752 kJ / 179.7 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 21.2 g
- Fat
- 9.6 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 7.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Zeppole sarde
3h
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Tiliccas sarde
2h 20min
Polenta sarda
1h 30min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Grissini Rubatà
2h 30 min
Tisana salvia e alloro
15min
Papassini sardi
8h 45min
Preparato per pane integrale
10 min
Baci di dama alle nocciole
2h 30 min
Panada sarda di salsiccia e patate
45min
Muffin cardinali
50min