Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta bianca
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 uovo
- 25 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pasta rossa
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 40 g di concentrato di pomodoro
Pasta verde
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di foglie di spinaci freschi
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2519 kJ / 602.1 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Carbohydrates
- 96.8 g
- Fat
- 14.8 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 82.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 Std.
Pinsa farcita
3 Std.
Succo di frutta alcolico
10min
Grissini al sesamo
2 Std. 30 Min
Baguette con ciccioli
5 godz.
Focaccia a bastone
5 godz.
Mini Pandorini (TM6)
15 Std.
Involtini primavera con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 Std.
Involtini di lonza allo speck con carote e funghi e budino agli amaretti
1 Std. 30 Min
Cremoso al pistacchio
2 Std. 30 Min
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30 Min
Impasto per pane veloce
45 分钟