Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 800 g Rosenkohl, geputzt
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 100 g Sahne
- 30 g Mehl
- 1 Prise Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 15 g
- Saturated Fat
- 9 g
- Fibre
- 12 g
- Sodium
- 1206 mg
In Collections
Alternative recipes
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 Min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1h 30min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 Std. 10 Min
Spätzle mit Spargel-Bärlauch-Rahmsauce
45 Min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 Min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 Min
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1 Std.
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55min
Kartoffel-Spinat-Gratin
1h 30min
Schwarzwurzel-Auflauf
1h 25 min