Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 70 g Weißwein, trocken
-
850
g Fleischtomaten
or Strauchtomaten, in Stücken - 15 g Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- ½ - ¾ TL Pfeffer
- 40 g Olivenöl
-
500
g Hartweizennudeln, z. B. Fusillotti von Rummo (siehe Tipp)
or Fusilli - Wasser zum Kochen
- Parmesan, gehobelt, zum Garnieren (optional)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2916 kJ / 697 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 107 g
- Fat
- 21 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodium
- 458 mg
In Collections
Alternative recipes
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Gulasch
2h
Mediterrane Fladenbrote
1 Std. 45 Min
Spaghetti Miracomix
20 Min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1h 15min
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2h
Linguine mit Pesto Primavera
20 Min
Überbackene Spinatmuscheln
1h 10min
Low Meat Bolognese
1 Std.
Auberginen-Paprika-Pasta
30 Min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.