Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g Speckwürfel
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 800 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
- 150 g Endiviensalat, in Streifen (1-2 cm)
- 40 g Butter, in Stücken
- 200 g Milch
- 1 TL Senf
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 2 - 3 Prisen Muskat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1825 kJ / 436 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 24 g
- Saturated Fat
- 10.7 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 1325 mg
In Collections
Alternative recipes
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 min
Stamppot mit Endivien
30 min
Salzschneidebohnen
45 min
Stielmus-Untereinander
50 Min
Wirsing-Eintopf
40min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45 min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50 Min
Kartoffel-Möhren-Stampf
35 min
Kartoffel-Möhren-Gemüse mit Bratwurst
35 min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 godz. 30 min
Grünkohl-Kartoffelstampf mit Mettwürstchen
30 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 godz.