Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno, vedi consigli), le estremità tagliate
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 mazzetto di aneto fresco (circa 20 g), le punte
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 pizzichi di zucchero (optional)
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 45 g di aceto, a piacere
- 35 g di olio vegetale
- Nutrition
- per 1 porzioni
- Calories
- 484 kJ / 116 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 9 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodium
- 494 mg
Alternative recipes
Insalata di carote con salsa allo yogurt
No ratings
Zabaione
15 Min
Crème caramel
2h 45min
Condimento alla senape e aceto balsamico
No ratings
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Pizza prosciutto e funghi
1 godz. 45 min
Alberello di cioccolato
10óra
Crème brûlée al cioccolato
No ratings
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min
Gelatina di ananas e zenzero
40 min
Integratore per le difese immunitarie
5min
Affogato al cioccolato e brandy
15 Min