Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 175 g Ruchmehl, etwas mehr zum Auswallen
- 80 g Butter, in Stücken (2 cm)
- ¾ TL Salz
- 60 g Wasser
Gemüse
- 100 g Karotten, geschält
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Lauch, Strunk und etwas grün entfernt
- 150 g Zucchetti, Enden abgeschnitten
Füllung
- 100 g Gruyère, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Ei
- 150 g Milch
- 125 g Vollrahm
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1195 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 19 g
- Saturated Fat
- 11 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 399 mg
Alternative recipes
Gemüsewähe
1h
Lauch-Käsewähe
1 Std. 5 Min
Kartoffelstock nature
55min
Gemüsewähe
25min
Käsewähe
50min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Bündner-Spätzli
45min
Heller Mississippi-Cake
1 Std. 15 Min
Herbstlicher Tirolercake
1h 30min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
Luzerner Lebkuchen
55min