Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di rafano fresco pelato
-
500
g di barbabietole crude pelate, tagliate a metà
or 500 di barbabietole, cotte pelate, tagliate a metà o in quarti (vedi consigli) - ½ mazzetto di prezzemolo fresco
- 40 g di olio di oliva
- 40 g di aceto, a piacere
- ¾ cucchiaino di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 40 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 15.4 g
- Sodium
- 1865 mg
Alternative recipes
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
No ratings
Ragù di lenticchie
1h 30min
Pane bigio tostato alla mediterranea
No ratings
Dahl di lenticchie con spinaci
35min
Base per pizza
49h 30 min
Insalata di barbabietola con rafano (TM6)
No ratings
Porri saltati (200 g)
20 min
Smoothie verde
5 Min
Salsa al curry
5 Min
Shake allo yogurt e mango
10min
Magdalenas
1h
Patate gustose
1h 20min