Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Butter zum Einfetten
- 40 g brauner Zucker und 2-4 EL zum Bestreuen
- 700 g Pflaumen, reif, fest und entsteint
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ Vanilleschote, nur das Mark, ausgekratzt (siehe Tipp)
- 2 Eier
- 100 g Milch
- 50 g Sahne
- 65 g Mehl
- ¼ TL Salz
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutrition
- per 6 Portionen
- Calories
- 812 kJ / 194 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 6 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 134 mg
In Collections
Alternative recipes
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
30 min
Fenchel-Sellerie-Salat
15 min
Pflaumen-Mandel-Tarte mit Sternanis
1h 50min
Birnen-Gorgonzola-Salat mit Haselnüssen
20 min
Knollensellerie-Orangen-Salat mit geröstetem Sesam
10 min
Glasierte Mairübchen
25min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2 godz. 15 min
Waldorfsalat mit Eiern
45 min
Orangencreme
2h 40min
Apfel-Walnuss-Küchlein
50 Min
Fenchel-Sellerie-Salat
15 min
Süßkartoffel-Selleriecremesuppe
35 min