Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Kartoffeln (siehe Tipp)
- 200 g Wasser und etwas mehr zum Bedecken
- 1 EL Weißweinessig
- 70 g Gruyère Käse, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- ½ - 1 TL Meersalz zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2273 kJ / 543 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 76 g
- Fat
- 19 g
- Saturated Fat
- 5 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 776 mg
In Collections
Alternative recipes
Rote-Bete-Carpaccio
20 Min
Kartoffelsalat mit Kräutervinaigrette
45 Min
Möhrensalat
10 Min
Obstplatte mit Honig-Zitronen-Dressing
15 Min
Ananas-Carpaccio mit Erdbeersorbet
20 Min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15min
Apfeltarte
1 Std.
Vegetarische Pizza
1 godz. 45 min
Kartoffelgratin
1 godz. 10 min
Gurkensalat
10 Min
Coleslaw
10 Min
Ratatouille-Galette
1 Std. 30 Min