Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di rafano fresco pelato
-
500
g di barbabietole crude pelate, tagliate a metà
or 500 di barbabietole, cotte pelate, tagliate a metà o in quarti (vedi consigli) - ½ mazzetto di prezzemolo fresco
- 40 g di olio di oliva
- 40 g di aceto, a piacere
- ¾ cucchiaino di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 40 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 15.4 g
- Sodium
- 1865 mg
Alternative recipes
Mousse al Toblerone®
3h 10min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Pollo con asparagi e riso
45 min
Knöpfli all’aglio orsino
No ratings
Curry di zucca
1h
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Smoothie al mango
10 Min
Burro alle erbe aromatiche
5 Min
Guacamole
5 Min
Panna cotta
6h 10min
Riso casimiro
45 min