Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 175 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 80 g Butter, in Stücken
- ¾ TL Salz
- 60 g Wasser
Gemüse
- 100 g Möhren, Enden abgeschnitten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Porree, Enden abgeschnitten, nur der weiße Teil
- 150 g Zucchini, Enden abgeschnitten
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Gruyère Käse, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Ei
- 150 g Milch
- 125 g Sahne
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1195 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 19 g
- Saturated Fat
- 11 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 399 mg
In Collections
Alternative recipes
Möhren-Quiches
1h 10 min
Tortilla-Muffins mit Kräuter-Dip
55 min
Gemüse-Schmand-Kuchen
1 Std. 30 Min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15 min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15 min
Gemüsetarte
1h
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1h
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1 Std. 30 Min
Buntes Tomatengratin
1 Std. 30 Min
Gefüllte Auberginen
50 min
Ratatouille-Galette
1 Std. 30 Min
Würzig-schneller Reiseintopf
35 min