Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 g di gelatina in fogli
- 200 g biscotti, tipo digestive a pezzi
- 90 g di burro morbido a pezzi
- 200 g di Prosecco
- 80 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 170 g di ricotta fresca, ben scolata
- frutti rossi misti freschi, a piacere
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1380.2 kJ / 329.8 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 18.3 g
- Fat
- 24.4 g
- Saturated Fat
- 14.1 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 248.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10h 30min
Crostata ai pistacchi
4h
Pane cicci
4h 30min
Mousse al cioccolato (vegan)
1 Std. 30 Min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Cream tart al cioccolato
8h
Pizza salsiccia e friarielli
30 Std.
Panna cotta alle pesche
3h 15min
Praline al tiramisù e cioccolato
1 Std. 30 Min
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Tortino di cioccolato con cuore morbido (senza glutine)
2 godz. 30 min
Cheesecake al tiramisù
6 Std. 30 Min