Panna cotta ai popcorn

Panna cotta ai popcorn

3.5 6 ratings
Prep. 25 min
Total 3 h 30 min
6 porzioni

Ingredients

Panna cotta
  • di gelatina in fogli
    6 g
  • acqua, fredda per l'ammollo
  • di panna, qualsiasi tipo
    400 g
  • di latte
    200 g
  • di popcorn
    60 g
  • di zucchero
    10 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
Salsa al caramello salato
  • di burro a pezzi
    50 g
  • di panna, qualsiasi tipo
    80 g
  • di zucchero di canna
    30 g
  • di zucchero a velo
    30 g
  • di sciroppo di acero
    30 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • popcorn q.b. per guarnire

Nutrition per 1 porzione

Calories 472.5 kcal / 1976.8 kJ
Protein 4.8 g
Fat 40.3 g
Carbohydrates 25 g
Fibre 1 g
Saturated Fat 23.9 g
Sodium 342.3 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...