Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Panna cotta
- 6 g di gelatina in fogli
- acqua, fredda, per l'ammollo
- 400 g di panna, qualsiasi tipo
- 200 g di latte
- 60 g di popcorn
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Salsa al caramello salato
- 50 g di burro, a pezzi
- 80 g di panna, qualsiasi tipo
- 30 g di zucchero di canna
- 30 g di zucchero a velo
- 30 g di sciroppo di acero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 cucchiaino raso di sale
- popcorn q.b. per guarnire
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1976.8 kJ / 472.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 40.3 g
- Saturated Fat
- 23.9 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 342.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Carote pelate (TM6)
5 Min
Confettura di rabarbaro e fragole
55 min
Frolla alla cannella segnaposto tazzina
3 Std.
Dim sum salmone, miso e zenzero
2h
Biscotti ciok
3 Std.
Mix di spezie e buccia di mela
50 min
Zuppa di pesce con latte di cocco e riso (Bimby Friend)
30 min
Riso al latte
1 godz.
Madeleine alla vaniglia da “La ricerca del tempo perduto”
1 godz.
Crackers al pistacchio
30 min
Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo
55 min
Quark
15h 20min