Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g d'huile de tournesol
- 1 œuf
- 1 c. à café rase de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 1 gousse d'ail
- 4 pavés de cabillaud, avec la peau
- 30 g d'huile d'olive, et 1 filet pour le plat
- 4 gousses d'ail, émincées
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- 200 g d'eau
- 300 g de pousses d'épinards frais
- 4 filets de caramel liquide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2878 kJ / 688 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Carbohydrates
- 6.3 g
- Fat
- 60.8 g
- Saturated Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 573.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Ananas rôtis, glace à la vanille et chantilly
12h 15min
Siu mai à l'huile pimentée
13 Std.
Saucisses grillées roumaines (Mititei)
12h
Guyappymix - C
No ratings
Guyappymix - B
1h
Guyappymix - A
No ratings
Jus de clémentine et carotte
10min
Poulet à la cubaine
40min
Bobun végétarien
1 Std. 15 Min
Bouchons en habits de fête
1h 10min
Petits farcis provençaux aux restes de viande
No ratings
Cheesecake sans cuisson aux Oreo®
12h