Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta brisée (vegan)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 80 g di olio di semi di arachidi
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
Terminare la preparazione
- 6 biscotti, sbriciolati
- frutti rossi misti freschi
- zucchero di canna q.b.
- bevanda vegetale, qualsiasi tipo q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1178.5 kJ / 281.7 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Carbohydrates
- 35.9 g
- Fat
- 14.4 g
- Saturated Fat
- 1.1 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 206.2 mg
Alternative recipes
Biscotti integrali di frutta secca
2hod.
Palline cocco e lampone
3 Std.
Crema spalmabile alle nocciole e cioccolato fondente
20 min
Dado per brodo vegetale senza sale
40 Min
Torta sbrisolona al cioccolato (vegan)
1hod. 30min
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby®
3 Std.
Grano saraceno con pollo e agretti
30 min
Yogurt allo skyr
12 Std.
Pane agli spinaci
3 Std.
Pagnotta rustica
3 Std.
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30 min
Insalata di carote grattugiate (TM6)
10 min