Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse de vanille
- 45 g de sucre
- 570 g de crème à fouetter 33%-35% M.G.
- 30 g de lait écrémé en poudre instantané
- ⅛ c. à thé de sel
- 285 g de lait entier
- 4 jaunes d'œufs provenant d'oeufs de gros calibre
- 30 g de sucre inverti
- 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1425 kJ / 340.6 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Carbohydrates
- 13.7 g
- Fat
- 30.1 g
- Saturated Fat
- 18.2 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 97.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Petits choux arc-en-ciel
1h 25min
Quatre-quarts à l'écorce de citron
1h 50 min
Sucre inverti
4 Std. 20 Min
Parfaits Piña colada façon gâteau au fromage
3h 35min
Crème dessert au caramel
1h
Baguette express
2u. 35min
Barres Nanaimo
3h 5 min
Pains briochés à la cannelle
3 godz. 45 min
Tarte au sucre
45 min
Biscuits au pain d'épice au chocolat (métrique)
2h 15 min
Crème glacée à la mangue
2h 20min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4h 40min