Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biskuit
- 6 Eier
- 180 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 180 g Mehl
- 1 geh. TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Vanillecreme und Fertigstellung
- ½ Vanilleschote, in Stücken (1 cm)
- 60 g Zucker
- 30 g Speisestärke
- 300 g Milch
- 175 g Butter, weich, in Stücken
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 TL geriebene Orangenschale
- 300 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 10 g Kokosfett
- 130 g bunte Schokolinsen
- 25 g Fondant, gelb
- Puderzucker zum Bestäuben
- 40 g Fondant, weiß
- 20 g Fondant, rot
- 6 Schokoladenstreusel
- 200 g Fondant, grün
- 370 g Fondant, blau
- Wasser zum Bestreichen
- Nutrition
- per 1 Stücke
- Calories
- 2316 kJ / 554 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 76 g
- Fat
- 28 g
- Saturated Fat
- 14 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 155 mg
In Collections
Alternative recipes
Rosa Macarons mit Erdbeer-Ganache
2h 55min
Geburtstags-Motivtorte
3h 30 min
Schokoladen-Torte
3h 20min
Schoko-Waldmeister-Himbeer-Torte
6 Std. 30 Min
Basis Motivtorte
2h 40min
Mini-Halloween-Cupcakes
1h 30min
Vanilletorte mit Überraschungsfüllung
48 godz.
Vanille-Buttercreme-Torte mit Marzipandecke
3h
Lego®-Kuchen
1 godz. 40 min
Regenbogentorte
10 Std.
Weihnachts-Cake-Pops
4 Std. 30 Min
Schokoladigster Schokokuchen (Death by chocolate)
4h