Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salsa piccante
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 150 g di peperone, privato dei semini e a tocchi (3-4 cm)
- 150 g di cipolla in quarti
- ½ spicchio di aglio senz'anima
- 1 peperoncino secco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di aceto di vino bianco
- 20 g di acqua
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
Mozzarella stick
- olio per frittura
- farina tipo 00 q.b.
- 3 uova
- pangrattato
- corn flakes sbriciolati
- 500 g di mozzarella per pizza
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1709.7 kJ / 408.7 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Carbohydrates
- 19.5 g
- Fat
- 27.5 g
- Saturated Fat
- 10.9 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodium
- 598 mg
In Collections
Alternative recipes
Biscotti alle erbe aromatiche e Parmigiano Reggiano
2 Std.
Crocchette di pollo e patate
50min
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Smoothie ACE
10min
Barrette frozen mango, cocco e mirtilli
6hod. 10min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Spritz analcolico basilico e pompelmo
30min
Pizza fantasmagorica
3h 30min
Patate speziate
30min
Frullato rosso
10min
Cannelloni al ragù
1 Std. 30 Min
Spaghetti al sugo di polpettine
1 Std. 30 Min