Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 fette di pane bigio (1 cm)
- 100 g di formaggio (appenzeller, emmentaler, gruviera o gouda), a pezzi (2,5 cm)
- 1 peperone rosso, tagliato in quarti, (circa 120 g)
- 100 g di salame a fette, tagliate in quarti
- 100 g di prosciutto cotto a fette, tagliate in quarti
- 170 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 100 g di panna intera
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di origano, secco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1048 kJ / 250 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
No ratings
Insalata di barbabietola con rafano
10 Min
Stuzzichini al formaggio con il vino
30 Min
Grittibänz dolci
2h 15 min
Kipferl alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Oxymel al limone e zenzero
50min
Salsa cocktail
5min
Insalata di ravanelli e spinaci
15 Min
Pollo con asparagi e riso
45min
Sfogliata del Canton Uri
No ratings
Torta al malto d'orzo
55min
Pasta in brodo
35 Min