Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g di burro morbido, a pezzi
- 70 g di pasta di nocciole
- 200 g di zucchero di canna
- 120 g di zucchero
- 2 uova
- 370 g di farina tipo 00
- 3 g di bicarbonato di sodio
- 1 pizzico sale
- nocciole tostate intere, a piacere
- crema gianduia, a piacere
- cacao amaro in polvere, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 566.1 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 20.9 g
- Fat
- 5.4 g
- Saturated Fat
- 2.2 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 59.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Pan di Spagna panna e fragole
2h
Biscotti friabili al burro
2 Std. 30 Min
Ravioli alla carbonara
1 Std. 30 Min
Risotto allo zafferano, mascarpone e mandarino (Bimby Friend)
40 min
Biscotti cioccolato bianco e noci di macadamia
1h
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Pierogi alle patate dolci e ricotta
1h 10min
Chicken tenders
4h 30 min
Baby cupcakes
1 Std. 30 Min
Milkshake alla vaniglia e torta alle noci pecan
1h
Stelle filanti e coriandoli dolci
1h 45min
Daddy cupcake
1 Std. 30 Min