Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 dose di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale (15 g)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva (25 g)
-
1
cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo (5 g)
or 1 cucchiaino di zucchero (5 g) - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 30 g farina
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Carbohydrates
- 115.7 g
- Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 5.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane per toast
16 Std.
Gnocchi di patate
1h 15 min
Pane alle olive
2h 20min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Grissini di sfoglia croccanti al formaggio
35 Min
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane rustico
2h
Pane paesano
3h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Pane di frumento e farro
12h