Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 Kartoffeln, mehligkochend, groß (à ca. 300 g), mit Schale, siehe Tipp
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 2 TL Öl
- 100 g Speckwürfel
- 250 g Quark, 20% Fett
- 2 TL Zitronensaft
- 200 g Crème fraîche
- 150 g Cheddar, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 180 g Frischkäse
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Schnittlauch zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3741 kJ / 894 kcal
- Protein
- 37 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 64 g
- Saturated Fat
- 33 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 2041 mg
In Collections
Alternative recipes
Gebratene Mie-Nudeln mit Gemüse
30 min
Cheese-Makkaroni
30 min
Kartoffelspieße mit Harissa-Mayo
50 Min
Fixe Feierabendstulle
30 min
Fladen mit Champignons und Serrano-Schinken
4 Std. 30 Min
Pesto Eggs auf Röstbaguette
45 min
Baguette Hawaii
30 min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25min
Pita mit Hackbällchen
30 min
Spinat-Crostini
20 min
Pulled Pork
6h 15 min
Blätterteig-Pizza
30 min