Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
- 200 g di biscotti tipo digestive, a pezzi
- 80 g di burro molto morbido, a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 400 g di fragole, 200 g a pezzi e 200 g a fettine
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in 40 g di acqua fredda
- 2 cucchiai di acqua
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1934.4 kJ / 462.4 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Carbohydrates
- 30.6 g
- Fat
- 34.9 g
- Saturated Fat
- 19.9 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 284.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake alle ciliegie
4 godz. 30 min
Tortine alle carote
1 Std.
Mousse alle fragole e formaggio
15 Min
Pan di Spagna panna e fragole
2h
Crostata con rose di mele
2h
Cheesecake al limone e lime
5h
Cheesecake al melone
5 Std. 30 Min
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Rotolo ai frutti rossi
2h
Torta pinguino
1 Std. 30 Min
Palline cocco e lampone
3u.
Cheesecake al tiramisù
6 Std. 30 Min