Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 550 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- pomodorini, a piacere, tagliati a metà
- olive denocciolate, a piacere
- sale grosso, a piacere
- origano secco, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1525.7 kJ / 364.7 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Carbohydrates
- 65.5 g
- Fat
- 6.8 g
- Saturated Fat
- 1.1 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 652.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Panini bovoli
4u.
Ghirlanda di Natale
4u.
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
1u.
Plumcake allo yogurt (senza uova)
1u. 30min
Monte Cristo sandwich
4h 30 min
Menù: Risotto zafferano e burrata, insalata di mare e tortino al cioccolato con cuore morbido (Bimby Friend)
1h 15 min
Pie di pesce con besciamella verde e patate
1u. 30min
Cannelloni al ragù
1u. 30min
Torta estasi
45min
Pizza barese ai pomodorini
2u.
Focaccia barese TM6
4u.
Pettole pugliesi
3u.