Compatible versions
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di grano saraceno
- 4 g di sale
- semi misti, a piacere
- Nutrition
- per 800 g
- Calories
- 7697 kJ / 1840 kcal
- Protein
- 62 g
- Carbohydrates
- 312.5 g
- Fat
- 46.5 g
- Saturated Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 30 g
- Sodium
- 1582 mg
In Collections
Alternative recipes
Pane croccante di grano saraceno e semi
1h 30min
Biscotti di farina d'avena e banana
50min
Torta di castagne (senza glutine)
1h 30min
Pagnotta ai semi senza glutine
2h
Tigelle senza glutine
3 Std.
Anelli cioccolato e mandorle
40min
Knäckebrot (pane croccante svedese)
1h
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2 godz. 45 min
Cracker al farro
2h
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40min
Tofu di lenticchie rosse
8 godz. 30 min
Crema di nocciole
15min