Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre pour graisser le moule
- 300 g de farine et un peu plus pour fariner le moule
- 250 g de sucre
- 100 g d'huile végétale
- 100 g de jus d'orange
- 2 oranges, uniquement le zeste râpé
- 4 œufs
- 300 g de farine
- 2 c. à café de poudre à lever
- jus d'orange pour arroser (optional)
- sucre glace pour saupoudrer (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1726.3 kJ / 412.6 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 63.5 g
- Fat
- 15 g
- Saturated Fat
- 1.7 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 122.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Brioche extra moelleuse
3h 45 min
Confiture de pêches et de bananes
50min
Gâteau aux pommes
50min
Velouté de champignons des bois
25 min
Pain toupie rapide
40min
Gâteaux aux framboises à la pulpe d'amande
50min
Cake à l’orange imbibé
1h 30min
Cake choco-courgettes
1h 25min
Pain de mie
3 godz.
Gâteau au chocolat - café aérien
1 godz. 20 min
Cake au citron
1h 5 min
Cake à l'orange
1h