Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de chocolat, détaillé en morceaux
- 50 g de fruits secs variés (noix, amandes, noisettes, noix de pécan ...), concassés
- 50 g de fruits confits variés, en petits morceaux, (orange, cerise, angélique, ...), détaillés en petits morceaux
- 1 c. à soupe de raisins secs
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 311 kJ / 75 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 1.5 g
Alternative recipes
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min
Décors en pâte d'amande
35 min
Nougat de Montélimar
3h 30 min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2 Std. 25 Min
Fruits déguisés
45 min
Chocolats de Noël
1hod.
Amandes au cacao et au café
30 min
Petits chocolats à la liqueur
3 Std. 10 Min
Sucre orange-épices de Noël
2hod.
Petits chocolats
3u. 20min
Sucre à la fève tonka
5 min
Sucre à la fraise tagada
5 min