Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di petto di pollo a pezzi (2-3 cm)
- 4 fette di prosciutto cotto
- 4 fette di formaggio per sandwich
- olio per frittura
- 3 uova sbattute
- 100 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3213 kJ / 768 kcal
- Protein
- 59.3 g
- Carbohydrates
- 20.6 g
- Fat
- 50.4 g
Alternative recipes
Cotolette di spinaci
40min
Nuggets di pollo
25min
Mezzelune ripiene
1h 30min
Nuggets di pollo (senza glutine)
45min
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20 min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Cordon bleu
30min
Stecco di carne con cuore filante
20 min
Svizzere di pollo
35min
Cordon bleu di melanzana
1h
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min